Manikir od 60 000 dolara: dijamanti, zlato , botoks i šampanjac

21-10-2018
Featured Video Play Icon

Verujemo da često odlazite na manikir, ali nikad niste čuli da on može koštati 60 000 $, odnosno 6,177,509 RSD. Ovaj luksuzan tretman uključuje ugradnju dijamanata na nokte kao i pedikir,  ulepšavanje, friziranje, brisanje bora botoksom…

Jedan salon lepote nudi u svojoj ponudi manikir od neverovatnih 6 177 000 RSD. Kao šta možete da pretpostavite reč je o nesvakidašnjem i veoma luksuznom tretmana čija cena je vrtoglava radi ugradnje skupocenih dijamanata. Nakon postavljanja veštačkog nokta na vaš buši se rupica koje služi za ugardnju dragog kamena.

Vrednost svakog ugrađenog dijamanta po noktu je 5000 $, što znaći da ćete za ukrašavanje svih 10 prstiju na rukama , morati izdvojiti 50 000  $. Tretman uključuje i pedikir zlatnim listićima i njihovu ugradnju na nokte . Takođe i antiejdžing masku uz masažu lica, te peglanje bora botoksom.

Kako bi vaše oči došle do izražaja, dobićete ugradnju trepavica, kao i potpun make up uz glamuroznu frizuru. I da ne zaboravimo, u cenu od 60  000 $, uključena je i čaša  nezaobilaznog šampanjca . Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: SCREENSHOT

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar