Tanja Rađenović osvežila lice pomoću hijaluronskih filera

18-10-2018
Featured Video Play Icon

Poznato TV lice, Tanja Rađenović nije pobornik velikih estetskih transformacija već teži što prirodnijem izgledu. Kako bi osvežila svoje lice potražila je pomoć doktorke Jasmine Lalošević koja joj je uz pomoć hijaluronskih filera vratila stari sjaj

Svima poznata TV voditeljka vesti Tanja Rađenović, nije od onih koje su svaki dan na tretmanima lepote. No to ne znači da ih posve izbegava. Naime, Tanja neguje što prirodniji izgled a na ”restauraciju” lica neinvazivnim metodama, odlazi jednom godišnje kod dr Jasmine Lalošević , stručnjaka za antiejdžing.

”Kod doktorke Lalošević dolazim već godinama i veoma sam zadovoljna rezultatima koje postiže na mom licu. Zagovornica sam što prirodnijih metoda podmlađivanja a nisam baš neki pobornik preteranih hirurških korekcija. Smatram da žena treba znati nositi svoje godine, ali i biti negovana. ”, rekla je TV voditeljka.

Doktorka Lalošević odmah je uočila nedostatke koje treba ”popraviti”na Tanjinom licu. Gubitak volumena obraza kao i bore oko očiju i na čelu odmah je valjalo koregovati. Dr Jasmina koja je ujedno i spec Evropskog instituta na naučni antiejdžing u Parizu odlučila se  u Tanjinom slučaju  za primenu hijaluronskih filera.

”Tanji treba osveženje , ali ona voli da to izgleda potpuno prirodno, zato ćemo da poštujemo njenu želju. Vidljiv je gubitak volumena na licu koji ćemo nadoknaditi primenom hijaluronsakih filera. Tretirat ćemo celo lice kako bismo postigli što bolji rezultat, dakle regiju oko usana , nazolabijalne bore i obraze. Takođe ćemo dati i malo volumena usnama”, pojasnila je dr Jasmina Lalošević.

TV voditeljka nakon tretmana

Kako izgleda poznata Tv voditeljka nakon tretmana lepote, pogledajte u videu na vrhu teksta.

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar