Mezowhitening: beljenje i podmlađivanje tamnih podočnjaka

06-04-2019

Mezowhitening je tretman beljenja tamnih podočnjaka pomoću raznih regenerirajućih sastojaka koji se ubrizgavaju pod kožu metodom mezoterapije ili mezoporacije. Svrha ove metode je da smanji tamne kolutove oko očiju, poboljša ten i kvalitet kože, održava tonus i uspori starenje kože, ojača zidove kapilara, ublaži  bore te da nahrani i hidrira kožu

Mezoterapija dubinski hrani kožu

Da bismo kožu održavali svežom i čistom, i što duže zadržali mladalački izgled, neophodno je redovno hraniti je vitaminima, prirodnim eksratima, mineralima i drugim suplementima, što se najefikasnije postiže unošenjem aktivnih supstanci tretmanom mezoterapije, zahvaljujući kojoj oni prodiru i ispod površinskog sloja kože.

Kokteli za beljnje tamnih kolutova ispod očiju 

Prilikom tretmana ”mezowhiteninga” koriste se specijalni kokteli koji dovode do beljenja tamnih kolutova ispod očiju, povećavaju elastičnost i stimulišu proizvodnju kolagena, te učvršćuju kožu i smanjuju bore.  Koža našeg lica ogledalo je naše lepote, zato je veoma bitno da sam tretman bude odrađen stručno, i to preparatima najvišeg kvaliteta dozvoljenim preparatima koji su odobreni od strane FDA.

Mezoporacija otvara mezopore 

Nova, efikasna tehnika za brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma u dermisu je mezoporacija. Ova metoda primenjuje pulsne naizmenične struje koje stvaraju elektromagnetno polje koje otvara privremene kanale (mezopore) u lipidnom sloju između epiderma i derma, i time omogućava prolaz aktivnih supstanci u žive slojeve kože. Metoda se kombinuje i sa primenom ultrazvuka i radio talasa.

FOTO : Arhiv

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar