Na operaciju nosa je otišla kao čuvena glumica a sa nje se vratila kao anonimus

08-12-2017

Da je svako poseban po svom izgledu a ne radi nalikovanja na nekog drugog uverila se glumica Jennifer Grey poznata po ulozi svojeglave tinejđerke koja se zbog ljubavi suprostavila porodici u kultnom filmu ”Prljavi ples”.  Zahvaljujući svom nepravilnom nosu Greyeva je baš poput poznate Barbre  Streisand dobivala uloge u filmovima,  ali onda se odlučila na veliku odluku koja joj je u potpunosti promenila život.

Naime,  Jennifer nije bila zadovoljna izgledom svog nosa , i nekoliko godina nakon snimanja ”Prljavog plesa” odlučila se podvrgnuti rinoplastici.  No čini se kako to i nije bila dobra odluka za mladu glumicu koja se tim potezom svrstala u red ”komercijalnih lica”, dok se za nove uloge uvek  traži posebnost.  Od tada, svi je osim po  glumačkom talentu pamte i po velikoj preobrazbi koja se za njenu karijeru pokazala kobnom.

U  svom sitkomu Jennifer je nedavno otvoreno progovorila o estetskoj operaciji koja joj je ”promenila” život: ”Želela sam da sredim nos. Otišla sam u operacionu salu kao poznata ličnost, izašla iz nje kao anonimus. Ni porodica, ni prijatelji nisu mogli da me prepoznaju. Malo je reći da nisam dobijala previše ponuda za uloge posle operacije – rekla je glumica koja se početkom devedesetih podvrgla hirurškoj korekciji nosa.

   Jennifer je promenom oblika nosa ostvarila svoju veliku želju da izgleda poput ostalih,  ali ju je to nažalost koštalo karijere.

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar