Naučna studija potvrdila: žene se u 34. osećaju najpoželjnije a za to im nije potreban muškarac

03-04-2018

Kada se žena oseća najpoželjnijom? Odgovor na to pitanje dala je naučna studija sprovedena u Velikoj Britaniji. Pokazalo se,  da je žena u 34. puna  samopouzdanja i da joj uopće nije potreban muškarac kako bi se osećala seksi.

Rezultati naučne studije koju je sproveo “House of Fraser” , otkrili su da se žene osećaju najprivlačnijima u dobi od 34 godine. Ispitivanje je obuhvatalo 2000 Britanskih žena,  kako bi se saznalo  kada i pod kojim okolnostima su se osećale posebno poželjnima.

Čak 64 % žena u 30-ima, izjavilo je da se upravo u tim godinama osećaju poželjnije nego u prethodnom periodu života. Glavni razlog za to je što žene s godinama dobivaju na samopouzdanju.  34% žena u tim godinama također je potvrdilo da imaju kvalitetniju vezu nego prethodnih godina, dok ih se 26% oseća sigurnije i samopouzdanije u krevetu.

Portparol kuće House of Fraser izjavio je za Mail Online: “Sjajno je videti iz rezultata našeg istraživanja, da se toliko žena osjeća sigurno i seksi bez obzira na njihovu starost. Međutim zanimljivo je, da je tridesetčetvrta godina,  kada se žena oseća na vrhuncu seksualnog samopouzdanja.”

Rezultati su pokazali da savremenim ženama nije potreban muškarac da bi se osećale privlačnim i seksi. Isto tako otkriveno je da se pripadnice lepšeg pola osećaju sigurnije okružene drugim ženama kao i kad imaju fantastičan stil.

 FOTO: Pixaby
FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar