Ovako danas izgleda Hrvatica koja je nekad radila kao dvojnica Pamele Anderson. Samo na estetske korekcije potrošila je 50 000 evra

31-05-2018

Četrdesettrogodišnja Suzana Vajndorfer,  Austijanka rodom iz Metkovića, tvrdi da je napravila karijeru kao dvojnica Pamele Anderson. Samo na estetske intervencije do sada je potrošila 50,000 evra, a iako se danas više ne bavi tim poslom , i dalje mnogo troši na svoj izgled i modne dodatke. 

Suzana (desno) iz vremena dok je radila kao dvojnica Pamele Anderson

“Nisam mogla izaći ni u trgovinu. Ljudi su me gledali i vikali za mnom: ‘Pamela’. Ja prvo nisam ni znala ko je to, ali onda sam počela malo gledati Bejvoč pa sam i ja uočila neku sličnost. Tada sam još imala tamnu kosu, ali onda sam je ofarbala, napravila tetovažu i krenula tim putem”, ispričala je Suzana za hrvatski RTL.

Zgodna gospođa Vajndorfer kaže da je kao Pamelina dvojnica odradila brojne nastupe:  “Imala sam sto poziva, nisam više znala kako ću stići u tri emisije dnevno. Onda sam morala uzeti menadžera. Bili su to lepi nastupi, crveni tepisi. Čak sam trebala ići u Ameriku da je upoznam, ali nisam dobila vizu”,  pojasnila je. Kao samohranoj majci dvoje dece, Suzani nije bilo lako uskladiti karijeru s majčinstvom, ali je kaže uspela .

Njena transformacija u Pamelu nije  se desila preko noći , a do sada je na  tretmane i estetske korekcije uložila oko  50 000  evra.  “Kako sam dojila dvoje dece više od dve godine, grudi mi više nisu bile lepe pa sam ih operirsala.  Nos takođe. Htela sam se baviti televizijom i smetalo me kako izgleda  pa sam ga korigovala. Ode mi dosta novca i na šminku, garderobu, torbice, teretanu, tretmane “.

Danas su joj 43 godine i više ne glumi Pamelu, ali i dalje ulaže u svoj izgled.  Otkrila je i da ju je jako potresla tragedija u familiji, a nakon toga je pročitala knjigu ‘Tajna’, koja joj je, kaže, u potpunosti promenila život: “I ja bih volela napisati knjigu. Imam puno interesa da pomognem drugima, da i oni budu srećni”, zaključila je zgodna gospođa Vajndorfer.

View this post on Instagram

Nabacim osmijeh i briga me????

A post shared by @ suzy_vajndorfer on

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar