Ovo je rad najboljeg plastičnog hirurga na svetu

23-06-2023
Featured Video Play Icon

Najbolji rezultat kod podmlađivanja lica daje kombinacija nekoliko intervencija. To je pokazao najčuveniji estetski hirurg na svetu, dr Andrew Jacono iz Njujorka, koji je na 54-godišnjoj pacijentkinji izveo deep plane fejslift uz još nekoliko zahvata , i vratio je barem deceniju unatrag

dr Andrew Jacono

Najbolji plastični hirurg na svetu

Dr Andrew Jacono slovi za najboljeg plastičnog hirurga na svetu. Njegovu ordinaciju u Njujorku posećuju najpoznatija svetska  lica,  željna novog koregovanog i pre svega podmlađenog izgleda.  Na oficijelnoj FB stranici podelio je video 54-godišnje pacijentkinje, koja je snimljena pre , i četiri nedelje posle, niza zahvata koji su obavljeni na njenom licu.

52-godišnja pacijentkinja pre zahvata

Deep plane facelift i platizmalastika

”Ovaj  rezultat je primer kako pravilno odrađeni  postupci na različitim delovima lica daju potpuni prirodan i podmlađen izgled. Na pacijentkinji sam izveo deep plane facelift kojim je postignuto podizanje opuštenog lica kao i peglanje nazolabijalnih bora. Regija vrata je zategnuta i podmlađena pomoću bočne platizmaplastike. Suština ove hirurške intervencije je postavljanje, odnosno zategnuće i fiksiranje mišića vrata u nov, pravilan položaj. ”, kaže dr Jacono.

pacijentkinja posle zahvata

Blefaroplastika i podizanje gornje usne

Kako bi postigao osveženi izgled očiju, pacijentkinji je urađena blefaroplastika gornjih kapaka, hirurški zahvat kojim se uklanja višak kože i masnog tkiva sa navedene regije. ”Šećer na kraju je lip lift,  kojim sam skratio udaljenost između nosa i ruba gornje usne.  Time je postignuto da lice izgleda mlađe a usne punije i senzualnije. Zahvalan sam, što mi je ova pacijentkinja poverila svoje lice.”, zaključio je dr Jacono. Ne sumnjamo da je i gospođa zahvalna doktoru što ju je pretvorio u devojku.

FOTO: Dr Andrew Jacono – Facebook

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar