Plus size manekenka demantovala medije: Nisam smršala, ukrali su mi slike i obradili ih u aplikaciji. I dalje sam ponosna na svoje kilograme

27-05-2018

Plus sajz manekenka Tes Holidej osvanula je kao devojka idealnih proporcija na reklami. Slike pokazuju njeno potpuno drugo izdanje u odnosu na ono koje ona plasira i na koje smo navikli. No Tes demantuje novinske natpise i tvrdi kako su njene slike ukradene i  izmenjene pomoću jedne mobilne aplikacije.

Zbog mobilne aplikacije, mnogi su pomislili kako je Tess dovela svoju liniju do savršenstva. (kliknite na sliku i pogledajte) .

U razgovoru za magazin “Pipl”, Holidej je otkrila kako je u pitanju aplikacija koja pokazuje ljude sa savršenim dimenzijama. , Njena slika je tvrdi, “ukradena” a ona navedena kao primer,  bez njenog znanja i pristanka.

“Ova aplikacija ima ogroman broj daunloda, a nisu bili baš previše inteligentni kad su uzeli moje slike da obrađuju”, napisala je na svom nalogu manekenka koja je ponosna na svoje kilograme od kojih godinama unazad zarađuje ogromne svote.

Priznala je i da vrlo pomno prati i bira šta će da reklamira, da se nikako ne zalaže za žene koje će sve imati fabrički ravne trbušnjake i iste crte lica.

Još jednom je istakLA koliko je važno da svako prihvati, ceni i poštuje sebe, ma kako da izgleda. “Nema potrebe za ovakvim aplikacijama. Svako je vredan pažnje, nežnosti i ljubavi baš ovakav kakav to zaista i jeste”, poručila je manekenka raskošnih dimenzija.

FOTO: Tess Holliday Instagram / Giphy

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar