Šta grad Rijeka nudi Italijanskim pacijentima kao centar dentalnog i estetskog turizma na Jadranu?

16-10-2018
Featured Video Play Icon

Rijeka je poznata kao Jadranski  grad u kom već dugi niz godina cveta dentalni, a odnedavno i estetski turizam. Njihovi glavni instrani pacijenti su Italijani koji se radi same blizine, iskusnih stručnjaka i prihvatljive cene odlučuju da tu poprave svoje zube ili ekspresno podmlade lice. Šta osim toga svojim ”gostima” nudi klinika Vividenti Kalmar, otrkriva dr med dent Viviana Kalmar

dr med dent Viviana Kalmar – vlasnica ordinacija Vividenti Kalmar

Ordinacije Vividenti Kalmar iz Rijeke brzo i efikasno dovode svojim pacijentima osmeh do savršenstva. U  ponudi nude i usluge estetske medicine, pomoću kojih je moguće postići odmah vidljive efekte podmlađivanja ili željenih korekcija na licu.

Zahvaljujući CAD CAM tehnologiji, sve protetske nadogadnje se izrađuju gotovo na licu mesta

”Zahvaljujući CAD CAM tehnologiji, u našoj ordinaciji Vividenti Kalmar , u Rijeci, savršen osmeh je moguće postići u rekordnom roku, bilo da to uključuje ugradnju vinira, krunica ili dentalnih implantata. Pored toga nudimo i usluge estetske medicine, poput povećanja usana, brisanja bora ili nehirurškog fejsliftinga.”, kaže dr med dent Viviana Kalmar iz ordinacije Vividenti Kalmar.

Villa Kalmar namenjena je smeštaju inostranih pacijenata

Ali ono na što posebno paze u Kalmaru  prilikom prijema svojih inostranih pacijenata je smešta,  kao i sam program njihovog  boravka.  To je ujedno i ključ uspeha svake ozbiljne klinike koja se bavi dentalnim ili estetskim turizmom, tvdi dr Kalmar:

”Za naše strane pacijente imamo osiguran ekskluzivan smeštaj u apartmanima koji se nalaze u neposrednoj blizini, kao i besplatan povratni transfer luksuznim vozilima od doma pacijenta do nas. Apartmani se nalaze u u prekrasnoj vili sa bazenom koja nudi mogućnost odmora iz snova i neizostavnim pogledom na kvarnerski zaljev koji se pruža sa terase. ”

Osim besplatnog transfera i boravka u luksuznoj vili, inostrani pacijenti ove klinike uživaju i u razgledavanju popularnih turističkih destinacija koje se nalaze u blizini kao i u ponudi mnogih ugostiteljskih objekata.

”U neposrednoj blizini nalaze se brojni ugostiteljski objekti , dok je samo 7 km udaljena Opatija- biser hrvatskog turizma. Gostima su na izbor ponuđene mnoge opcije, pa oni bez problema mogu uživati u privatnosti svog ekskluzivnog smeštaja ili se zabaviti uz brojne sadržaje koje grad Rijeka i Opatija imaju za ponuditi. Na kraju , osim sa urađenim zubima ili ulepšanim licem, svi naši pacijenti odlaze i sa osmehom na licu, radi odmora iz snova kojem se uglavnom u tolikoj meri  nisu nadali”, zaključila je dr Viviana Kalmar , vlasnica ordinacija Vividenti Kalmar.

Opatija

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic.rs / Villa Kalmar

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar