Superbaka: prelepa Srpkinja koja je zašla u šestu deceniju života

10-09-2019
Featured Video Play Icon

Žaklina Berido Pizano je prelepa 50 godišnja Srpkinja,  koja je 2018. osvojila titulu najzgodnije bake na svetu, a pre par dana i onu za  Word’s No 1 Fashion/ Style Influencer. Udata je za Italijana, ima 30-godišnju ćerku i dve unuke od sedam i pet godina, a uz to je i velika  Instagram senzacija

Rođena Beograđanka sa svetskom adresom

Rođena je u Beogradu, ali već mnogo godina živi u inostranstvu, a svog supruga zove “gospodin Savršeni”. Kako je rekla, ima tri zvanična državljanstva – srpsko, francusko i švajcarsko, a italijansko nema ali ga “nosi u srcu”.  Pre nekoliko dana je u Monacu dobila još jedno svetsko priznanje za svoj uticaj u svetu mode – ”Word’s No 1 Fashion/ Style Influencer”.

Ozbiljna poslovna žena koja se nikad pre nije bavila modom

Žaklina nikada nije radila kao manekenka, iako biste po njenom Instagramu rekli da je jako iskusna u modelingu: ”Nisam nikada bila manekenka niti se osećam kao modna blogerka. Radim kao konsultant na pojedinim međunarodnim projektima koji imaju veze sa infrastrukturom i turizmom”, rekla je te dodala kako joj  je moda zabavna i omogućava joj da pobegne od svakodnevice.

Tajna Žaklininog  izgleda krije se u zdravom životu

Tajna izgleda  ove seksepilne bake , krije se u zdravim životnim  navikama i prehrani: ” Jedem mnogo voća i pijem mnogo vode. Pojedem jedan avokado dnevno, ne pušim i ne pijem. Jedem ribu, morkse plodove, meso i povrće. Od svoje 10. godine bar 45 minuta dnevno vežbam. Neophodno je redovno vežbati i imati zdravu ishranu. I negujem i svoju dušu” – otkriva Žaklina.

Telo je samo skladište duše

Iako bi mnogi pomislili kako je Žaklina opsednuta lepotom, ona na nju gleda pomalo filozofski:  ”Nikada se nisam uklapala u stereotip “lepe žene” i srećna sam zbog toga. Jer u svakom periodu života smo lepe na drugačiji način. Na kraju krajeva ljudsko telo je samo skladište duše” zaključila je gospođa Berido Pizano.

Koje bjuti tretmane koristi Žaklina, pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Instagram Zaklina Pisano – Real fashionist 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar