Bjuti trendovi za vaginu: farbanje, friziranje, piling ili maska

29-10-2022

Pripadnice lepšeg pola oduvek su volele isprobavati razne tretmane uljepšavanja.  No ovoga puta ne radi se o tretmanima za lice ni telo već onima namenjenima intimnoj zoni.  Osim klasične depilacije i vežbi za elastičnost vagine, momentalno su u trendu neke potpuno nove stvari

Farbanje i friziranje stidnih dlačica

Protekle godine glavni trend na društvenim mrežama bio je farbanje dlačica ispod pazuha, no sada su žene pomakle granice i odlučile obojati svoje stidne dlačice. Za ovaj tretman je poželjno imati što duže dlačice intimne zone, kako biste postigli što bolji efekat. Boje za stidne dlačice dolaze u prirodnim nijansama, ne sadrže amonijak ni paraben a posebno su napravljene za osetljivo područje. Nakon farbanja, možete odlučiti i kakvu frizuru želite, za što će se pobrinuti frizer pubičnih dlaka.

Uzorci raznih frizura za intimnu zonu

Čišćenje, piling i maska za vaginu

Ovaj metod ulepšavanja vagine podseća na klasičan tretman za lice jer uključuje čišćenje, piling i masku. Posebno se preporučuje svimženama koje imaju problem s uraslim dlačicama. Kozmetičarka prvo očisti vanjski deo vagine, a potom radi nežni piling koji će odstraniti odumrle ćelije  kože i osloboditi urasle dlačice. Nakon toga, nanosi masku koja poboljšava elastičnost i pridonosi mladolikom izgledu vagine. Navedeni tretman za ulepšavanje vagine, preporučuje se raditi dva puta nedeljno.

Transplantacija stidnih dlačica

Kako bi se rešile dlačica sa intimne zone žene koriste britvicu nekoliko puta nedeljno ili odlaze na depilaciju voskom, šećernom pastom i ostalim preparatima za njihovo uklanjanje. Neke depiliraju samo bikini područje, a ostale celu vaginu, tj. praktikuju brazilsku depilaciju,  koja je izuzetno nelagodna. Međutim, postoje i oni koji žele još više dlačica ili jednostavno žele vratiti „izgubljeno“. Transplantacija stidnih dlaka je najpopularnija u Koreji i Japanu, gde oko 10% populacije želi gušće stidne dlačice .Na ovaj tretman jednako se  odlučuju i muškarci i žene.

FOTO: Arhiv

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar