Makeover: Jelena je postala druga žena

23-03-2023
Featured Video Play Icon

U poslednjem nastavku makeovera MSF Pharma i portala Estetic, 53 – godišnja Jelena Barac iz Beograda, odlazi na na niz tretmana koji će joj promeniti život i dati novo mlado lice 

Jelena Barac pre makeovera

Prvi efekti tretmana već su vidljivi

Nakon što se u prethodnim epizodama makeovera podvrgla: laserskom tretmanu za uklanjanje pigmentacije i podmlađivanje, ubrizgavanju biostimulatora kolagena aesPlla koji će joj vratiti volumen licu, kao i povećanju – odnosno osveženju usana pomoću hijaluronskih filera, nastavili smo s podmlađivanjem dobitnice makeovera – 53 godišnje Jelene Barac iz Beograda. U ovom nastakvu, posetila je ordinaciju dr Brankice Tepavčević, spec plastične i rekonstruktivne hirurgije.

višak kože na kapcima pre intervencije

Serija najmodernijih tretmana za podmlađivanje

”Jeleni smo prvo uraditi podizanje lica i to na jedan neinvazivan način uz pomoć APTOS lifting konca. Sledeća stvar, pošto smo na njenom licu  imali i višak kože, koji je naročito bio izražen na gornjim kapcima. Odstranili smo ga uz pomoć Candela CO2 lasera .  Ostatak viška kože na donjim kapcima prešli smo laserom , bez klasičnog sečenja i hirurškog uklanjanja viška kože. Napravili smo i kompletnu rejuvenaciju celog lica CO2 laserom, i podstakli  stimulaciju novog kolagena, uklanjanje skoro svih površnih bora, ublažavanje dubokih bora, regeneraciju kože…”, objasnila je dr Tepavčević.

uklanjanje viška kože sa Candela CO2 laserom

Jelena ne skriva zadovoljstvo svojim novim licem

Nakon serije najmodernijih antiaging procedura kojoj smo joj omogućili kroz makeover, Jelena nije skrivala oduševljenje ne samo podmlađenim licem, već i potpuno podmlađenim duhom: ”Moram da kažem da sam veoma srećna, veoma zadovoljna. Ja sam sada neko novi, ja sam sada nova ja. Svima bih zaista preporučila, ako su mojih godina, da se ovako lepo osveže i ovako dobro osećaju. Zahvaljujem svim specijalistima koji su učestvovali u mom makeoveru i dali mi ovo novo podmlađeno lice”, izjavila je dobitnica makeovera Jelena Barac.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar