Ovo je najskuplja krema za lice na svetu, košta 396 000 RSD

01-06-2022
Featured Video Play Icon

Većina se ljudi kada čuje da neka krema košta preko 12 000 RSD,  iznenadi,   i u čudu postavi ono neminovno pitanje – šta ta krema tačno radi za toliki novac? Međutim , postoje i daleko skuplje od navedene, a  na samom vrhu je No 1 , čija je cena neverovatnih  396 000 RSD

10 godina rada na najskupljoj kremi

No 1 je najskuplja i najluksuznija krema na svetu. Izumio je dr. Harald Gerny, kozmetički dermatolog iz Švajarske, koji se ubraja među pionire proizvodnje nežnih anti-ejdžing proizvoda. Zajedno sa suprugom,  dr Haralds je na kremi No1 radio 10 godina.

Moć alpske ruže

Proizvođači tvrde da je ono, što čini ovaj kozmetički proizvod posebnim  – alpska ruža koja ima neverovatan boosting efekat. Osim toga , krema deluje regenerativno na kožu i ne samo da  umanjuje bore već je i  hidrira.  Tim  dr Gernija je godinama uzgajao alpsku ružu te je posebnom tehnikom integrirao njene matične ćelije u samu kremu.

Luksuzna krema u unikatnom pakovanju

Ovaj cvet  je inače rasprostranjen na čitavom alpskom području, i poznat je po svom lekovitom delovanju. Uz luksuznu kremu ide  i luksuzno pakovanje koje zaslepljuje. Kutija je optočena sjajnim kristalima i blista iz svakog ugla. Naravno, ovaj  kozmetički proizvod namenjen je samo onima malo dubljeg džepa.

FOTO: arhiv, No 1

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar