Savremeni muškarci sve više ulažu u negu lica. Saznajte kako to rade ove svetske zvezde

09-06-2022

Nekad su se muškarci koji brinu o svom izgledu nazivali metroseksualcima, no danas je postalo posve normalno da pripadnici jačeg pola svakodnevno čiste svoje lice, koriste kreme i puno više ulažu u svoj fizički izgled nego pre 10 godina. Saznajte kako se neguju Frank Ocean, Farel Vilijams, Riki Martin i Dejvid Bekam

Frank Ocean iznenadio poznavanjem antiejdžing preparata

Muzičar Frank Ocean podelio je u intervjuu sa čitaocima časopisa GQ , sve tajne svoje nege za kožu. Na oduševljenje brojnih fanova, pokazao je i zavidno poznavanje antiejdžing preparata:  “Verujem u noćnu kremu. Imam osećaj da muškarci samo odu spavati, i možda samo operu lice. Lice se mora nežno očistiti, pa potom se na njega nanese noćna krema. Ne možeš koristiti retinol u dnevnoj kremi jer je koža tada više osetljiva na sunce. Trebam noćnu kremu jer kada se probudim osećam se jako lepo, hidratizirano i spremno da gledam ljude u oči”, rekao je pevač.

FRANK OCEAN / Instagram

Farel Vilijams – 20 godišnjak u telu 48-godišnjaka

Frank se osvrnuo i na Farela Vilijamsa koji ima 48 godina, a izgleda kao da je još u dvadesetima. Istaknuo je  da bi voleo čuti njegovu rutinu i savete. Tamnoputi Vilijams svojedobno je otkrio da je prihvatio savet Naomi Kembel, koja mu je na jednom eventu prišla i savetovala ga da otiđe kod dermatologa. “Koristim penu za čišćenje lica koju spirem isključivo hladnom vodom kako bi mi zatvorila pore. Potom nanosim tonik i hidratantnu kremu”, opisao je Vilijams svoju bjuti rutinu.

FAREL VILIJAMS / Instagram

Riki Martin obožava luksuzne tretmane lepote

Riki Martin takođe zna da se lepa koža ne događa sama od sebe.  Portorikanac se u tinejdžerskim godinama borio s aknama. Danas redovno koristi maske za lice, vrat, i ruke. Radi se o hidratantnim maskama koje usput sprečavaju starenje, a ne propušta ni odlaske na luksuzne kozmetičke tretmane pomoću kojih održava svoje lice svežim a kožu zategnutom i mladom .

RIKI MARTIN: Instagram 

Dejvid Bekam je postao deo kozmetičke industrije

Dejvid Bekam se oduvek smatrao za muškarca koji drži do svog izgleda. Bivši fudbaler je u početku samo slušao savete supruge Viktorije: “Očistim lice i stavim hidratantnu kremu. Gotov sam za sedam minuta”, jednom je izjavio čuveni sportista. Nedavno je u saradnji sa jednom velikom kozmetičkom kućom razvio celu liniju proizvoda za mušku negu – House 99, koja sadrži gel za čišćenje lica, hidratantnu kremu, balzam i ulje za negu brade i kose, kremu za brijanje, te kremu za telo namenjenu koži prekrivenoj tetovažama.

DEJVID BEKAM: Instagram

FOTO : Instargram screenshot

 

 

 

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar