Naučna studija otkrila, kakve grudi vole siromašni a kakve bogati muškarci?

23-06-2021
Featured Video Play Icon

Istraživanje sprovedeno na skupini muškaraca potvrdilo je kakve grudi vole i šta to govori o njima. Rezultati su pokazali da pripadnici jačeg pola najviše vole velike grudi, ali to se ipak odnosi na muškarce lošijeg materijalnog statusa

Siromašni muškarci vide sigurnost  u velikim dojkama

Istraživanje je  potvrdilo da su muškarci koji vole velike grudi slabijeg imovinskog stanja. Objašnjenje za ove rezultate je veoma interesantno Naime, materijalno bogati muškarci čak i podsvesno znaju da privlačnost žene ne leži u grudima, dok oni siromašniji u velikim grudima vide sigurnost. Također, studija je potvrdila da su muškarci koji vole velike grudi seksisti.

Budući očevi vole velike grudi, kao i oni kojima je nedostajalo majčinske brige

Međutim, muškarci koji žele u bližoj budućnosti postati očevima, vole veliko poprsje jer u bujnim oblinama žene, vide sigurnost za svoju buduću decu. Oni kojima je u detinjstvu nedostajalo majčinske brige, nežnosti i ljubavi će se pre na ulici okrenuti za ženom koja ima veće grudi i želeti je pored sebe kao svoju devojku ili suprugu.

Gledanje u grudi poboljšava kardiovaskularno stanje muškarca

Jednako tako, zanimljivo je da su istraživači otkrili kako gledanje u ženske grudi poboljšava kardiovaskularno stanje muškaraca te im popravlja raspoloženje, jačajući optimizam. Pogledajte video na vrhu teksta..

FOTO: arhiv

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar