Prelepa u 63. bez ijedne estetske intervencije

21-06-2022

63-godišnja glumica, pevačica i TV voditeljka Čen Mejfen,  već skoro trideset godina nosi titulu “najseksepilnije tetke na Tajvanu”. U savetima, koje je podelila sa pola miliona pratilaca na Fejsbuku, ističe da je tajna njenog izgleda u  fizičkoj aktivnosti i posebnoj ishrani

Ishrana

”Svako jutro popijem supu, u koju dodam nekoliko listića đumbira. Mislim da mi to pomaže da sačuvam mladost kože. Umesto dezerta, jedem zamrznuti durijan – ukus i tekstura su isti kao da jedete sladoled” – kaže Čen . Lepa umetnica često jede i ”bak kut teh” – mešavinu začinskog bilja, neoljuštenih čenova belog luka i bibera, sve to samleveno, odnosno iseckano, i preliveno ključalom vodom. Posle jela se obavezno prošeta kako bi podstakla rad organa za varenje.

Fizička aktivnost

Čen, rođena 1957 godine, priznaje da nije ljubitelj teretane i intenzivnih sportova, ali zato voli jogu, koju redovno vežba: ”Znam da moram da vežbam. Zavidim ljudima koji iz navike idu u teretanu. Ja ipak sebe moram da teram na to”, otkrila je gospođa Mejfen.  Zbog toga je unajmila ličnog trenera, s kojim vežba sa tegovima. Kod kuće radi specijalne vežbe za stimulisanje energetskog kretanja: ”Izvode se na traci, koja stoji pod nagibom tako da su joj prsti okrenuti nagore, a cela težina je na petama”, dodala je .

Lepota

Šezdesettrogodišnja glumica, čije ime u prevodu znači “lepi feniks” uverena je da je dobro raspoloženje zaslužno za njenu lepotu. Obožavaoci je motivišu da ostane u formi i zdrava. Čen se razvela pre pet-šest godina i kaže da je to bilo “veoma bolno” za nju, jer je deset godina bila u braku. Posle toga joj je trebalo neko vreme da se oporavi, ali sada je spremna da upozna čoveka svog života.

FOTO: Instagram screenshot

 

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar