Slugging: uz vazelin do korejske lepote

11-02-2024

Ako vas muči suva i osetljiva koža, Slugging je pravi tretman za vas. Ovaj novi korejski bjuti trend, intenzivno hidrira i dubinski hrani kožu, te joj pomaže da postane otpornija na spoljašnje uticaje

Korejska lepota dostupna svima

Slugging je korejski tretman koji se vezuje za večernju rutinu nege. Podrazumeva nanošenje vazelina na kompletno lice neposredno pre odlaska na spavanje. Sam postupak se sastoji od nekoliko koraka. Najpre, potrebno je temeljno očistiti kožu. Potom se nanosi hidrantna krema, ona koju uobilčajeno koristite. Nakon što koža dobro upije kremu, potrebno je naneti i vazelin.

K-beauty tretman za suvu i osetljivu kožu

Ovaj K-Beauty tretman pogodan je za osobe sa suvom i osetljivom kožom. Oni koji su ga isprobali tvrde da pruža odlične rezultate – koža je ujutru glatka, baršunasta i meka, kao bebina.  Poznato je da vazelin sprečava gubitak vode i doprinosi očuvanju elastičnosti i mladolikosti kože. Bonus plus je i to što mu je cena veoma pristupačna. 100 mililitara vazelina platićete svega 200-tinjak dinara.

Slugging hrani kožu ali je potreban oprez

Slugging se ne preporučuje onima koji imaju akne, kao i osobama sa izuzetno masnom kožom.  Svi ostali, ovu tehniku nipošto ne bi trebali primenjivati svakodnevno. Preporuka je da se koristi najviše dva puta u toku nedelje.  Prilikom odlaska na spavanje koristite starije jastučnice, budući da je K-buauty tretman zasnovan na vazelinu koji je veoma mastan.

Foto: arhiv

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar