U Beogradu predstavljen Dermapenworld 4

20-11-2022
Featured Video Play Icon

U Beogradu je predstavljen Dermapen 4 , najnoviji microneedling uređaj u ponudi MSF Pharma, koji klizi po koži stvarajući milione finih, okomitih frakcijskih kanala,  do 104% brže od konkurencije. Mikroozlede pokreću prirodni proces oporavka, povećavajući proizvodnju kolagena i elastina, te deluju na  širok spektar kožnih problema

Dr Christie održao edukaciju specijalistima antiejdžinga

Dr Andrew Christie – svetski stručnjak za estetski microneedling predstavio je najnoviji Dermapenworld 4, aparat koji se od sada može pronaći u ponudi MSF Pharma. Tokom dva dana boravka u srpskoj prestonici, dr Andrew je prezentovao koncept i poboljšanja poslednje generacije uređaja s mikroiglicama, kao i rad na pacijentima. Edukaciji je prisustvovao veliki broj lekara iz odlasti estetske medicine.

Najnapredniji aparat za mikroiglice u istoriji

”Dermapen 4 je automatizovani aparat sa mikroiglicama. Deluje podsticanjem kontrolisanog regenerativnog odgovora unutar kože. Ovaj svestrani aparat cilja i deluje protiv starenja, rozaceje, aktivnih akni, hiperpigmentacije, hipopigmentacije, pa čak i strija, ožiljaka i alopecije. Najnovija verzija -Dermapen 4 je najnapredniji uređaj za mikroiglice u istoriji. Pruža ne samo potpuno digitalizovanu tehnologiju, već́ sada promoviše najveću brzinu, olakšavajući tretmane koji se mogu izvesti za samo tri do četiri minuta, bez upotrebe lokalnog anestetika,” rekao je dr Andrew.

2000 mikrouboda i mikroperforacija u sekundi

”Dermapen 4 predstavlja jednu inovativnu microneedling, tzv kolagen indukcionu terapiju, koja za razliku od svih ostalih microneedling terapija, omogućava primenu na širokom polju estetske medicine. Ovaj aparat ima veoma superiorne rezultate u odnosu na sve druge microneedling tehnike. Praktično u toku jedne sekunde omogućavate skoro 2000 mikrouboda i mikroperforacija, koji omogućavaju tzv i veoma dobru infuziju određenih aktivnih supstanci”, dodala je dr Marija Jovanović – spec antiaginga.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

 

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar