Venus Bliss lipoliza i uklanjanje celulita

26-06-2024
Featured Video Play Icon

Predstavlamo Venus Bliss, neinvazivni tretman lipolize s klinički potvrđenom učinkovitošću i udobnošću za pacijenta. Ovaj tretman je efikasan u uklanjanju masnih naslaga i celulita kao i kod zatezanja kože

Lipolizom se topi mast sa stomaka i bokova

Venus Bliss je aparat za lasersku lipolizu koji uključuje dve moderne tehnologije na maloj površini, pružajući opcije za lečenje pacijenata bez dodatnih tretmana i troškova. Diodni laserski aplikatori od 1064 nm podstiču lipolizu, što dovodi do smanjenja masnog tkiva na stomaku i bokovima. ”Glavna prednost pre svega je što možete videti rezultate u kratkom vremenu. Protokol traje 3 meseca. Posle 3 tretmana možete videti veoma lepe rezultate”, rekao je Jacob Sharir, regionalni direktor za Venus.

2 efekta u jednoj poseti klinici lepote

Ovaj aparat u sebi sadrži Venus Legacy i Venus Blis,  i jedini je diodni laser koji topi masne naslage. U istom tretmanu možemo ponuditi pacijentu rešavanje od masnih naslaga ali i od celulita uz zatezanje kože. Rezultati koje dobijamo su brzi i traju dugo, pojasnila je dr Jasmina Lalošević, spec evropskog  instituta za naučni anti-aging u Parizu. ”Druga stvar je da ovo nije dug tretman. Traje između pola sata i sata i trideset minuta. Ne zahteva od pacijenta da dođe više od tri puta”, dodao je Sharir.

Efekat tretmana je dugotrajan

Direktor Venusa je otkrio i da su  rezultati ovog tretmana dugotrajni: ”Poslednja prednost (a naravno ima ih više) je ta da rezultati mogu trajati dugo. Naravno, potrebno je povremeno ponoviti tretman zbog održavanja rezultata.”  ”Moguće je Venus Bliss uraditii dve nedelje pre mora, a mast će se topiti sa vaših kritičnih regija, čak i dok ste na godišnjem odmoru”, zaključila je dr Jasmina Lalošević , stručnjak za anti- aging.

Više pogledajte u videu na vrhu teksta.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar