Z tone: mišići kao iz teretane ali bez vežbanja

21-12-2022
Featured Video Play Icon

Z Tone je najnoviji aparat za stimulaciju mišića pomoću elektromagnetnih impulsa, koji daje efekat vežbanja u teretani ali bez da ste prstom pomakli.  Tretman je namenjen regiji zadnjice, abdomena i bedara, a za potpuni rezultat potrebno je uraditi nekoliko ponavljanja 

Potpuno nov koncept treniranja mišića

”Zašto idete u teretanu da trenirate svoje mišiće? Šta može biti obrnuto, ali sa istim efekom na mišiće? Velika razlika je što na ovaj način, radimo to vrlo specifično i parametri se mogu individualno prilagoditi svakoj osobi. Z tone je potpuno nov  koncept treniranja mišića. Funkcioniše na način da aktivira nervni sistem koji potom deluje na ćelije mišića”, kaže Heiko van Veld – internacionalni NMES ekspert.

Hiljade mišićnih kontrakcija  putem elektromagnetnih impulsa

Tretman  Z tonom izvodi se pomoću elektromagnetnih impulsa i podstiče kontratcije mišića. Elektromagnetna polja mogu prodreti u ćelije, tkiva, organe i kosti bez deformacije ili gubitka, aktivirati elektrohemiju tkiva i poboljšati funkciju ćelija i ćelijskih membrana. Magnetno polje posledično stimuliše nervne ćelije mišiće i krvne sudove.  Za potpuni efekat potreno je uraditi seriju od nekoliko tretmana. Z Tone možete pronaći u ponudi MSF Pharma.

Više pogledate u videu na vrgu teksta.

FOTO: Estetic/ Zimmer

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar