Objavljujemo dobitnika nagradnog konkursa ‘Osvoji potpuni makeover lica’

17-12-2022

Završio je nagradni konkurs u kom je srećna dobitnica iz Beograda osvojila potpuni neinvazivni makeover lica. Vrednu nagradu je omogućio  MSF Pharm u saradnji s portalom Estetic

Beograđanka će uskoro biti podmlađena

Pedeset trogodišnja Jelena Barac iz Beograda, zasijaće u Nogododišnjoj noći , zahvaljujući najaktualnijim  neinvazivnim tehnikama podmlađivanja kojima ćemo ju podvrgnuti.  Gospođa Barać je u svojoj prijavi istakla kako mnogo radi, a kad se pogleda u ogledalo i poželi nešto da promeni na svom licu, finansije uglavnom uvek na kraju završe  u obiteljskom budžetu.

Jelena ne može da skrije oduševljenje

”Znala sam se ponekad  zagledati u ogledalu i promatrati kako prolaznost vremena ostavlja trag na mom licu. S obzirom da sam u šestoj deceniji života, koža je naravno izgubila tonus, ponegde su se stvorili viškovi, nastali su kolutovi oko očiju – koje u mlađim danima nisam imala, a naglasile su se i bore smejalice. Sve sam ja to videla, ali nažalost, novac je uvek odlazio na egzistencijalne životne potrepštine. Još uvek ne mogu da verujem da sam osvojila podmlađivanje lica, mislim da ću tek sutra postati svesna toga. Hvala Vam od srca”, izjavila je ushićena  gospođa Jelena.

Najmodernije neinvazivne tehnike podmlađivanja

Srećna dobitnica, biće u narednom periodu podvrgnuta najmodernijim nehirurškim antiaging tehnikama. Njeno lice će zabljesnuti uz laserske tretmane, koža će se zategnuti pomoću APTOS niti, hijaluronski fileri Revanese vratiće joj izgubljeni volumen, a Aesplla biostimulatori kolagena –  održaće dugotrajnu opskrbu njenog  lica najpotrebnijim nutritivnim sastojcima.

FOTO: Estetic

FacebookFacebook MessengerSMSWhatsAppViber

Ostavite komentar